Karrocë për binjak

199.95 179.95

-10%

Karrocë për binjak
– Të përshtatshme për fëmijët nga 6 muaj e tutje,
– Sistemi fiksim në pesë pikë
– Mbështetësja mund të rregullohen në pesë (5) pozicione
– Zgjatet kulmit për mbrojtje ndaj shiut dhe diellit
– Rrota për manovrim të lehtë
– Shportë për shoping
– Kornizë nga alumini
– Aksesorët si xhaketë shiu dhe mbulesë për këmbët
– Pesha e karrocës: 11 kg.

SKU: A59205 Categories: , , Tag: