Çantë krahu

29.99 19.99

-33%

Çantë për karrocë

SKU: A39854 Categories: ,

Description

Çantë  për karrocë

Çantë e përshtatshme dhe e madhe. Me xhepa anësorë dhe ndarje të shumta në brendësi, të cilat lejojnë më shumë renditje të gjërave