Krevat për fëmijë

59.95

FreeOn Krevat
-Rrota për zhvendosje
-Palosje e lehtë
-Xhep anësor për lodra
-Mbështetëse të butë dhe qese për transport
-Dimensionet 120 x 60 cm.

SKU: A57447 Categories: , ,