Mr. Wheeler & Friends

13.99

Kamion lodër me tinguj dhe melodi të ndryshme. Në brendësi ka 3 makina të vogla të cilat janë të bashkëngjitura.
Për funksionimin e lodrës nevojiten (2xAA) bateri të cilat janë të përfshiera në lodër.

SKU: A68090 Categories: , Tags: ,