Karrige për fëmijë

99.95

Ulëse për ushqyerje të fëmijëve
-Të përshtatshme për fëmijët nga 6 muaj deri në 3 vjet
-Mbështetëse e rregullueshme në 3 nivele, pjerrtësia maksimale është 145 gradë
-Lartësi të rregullueshme në 7 pozicione
– Mbulesa të lëvizshme dhe material që mund të zhvendoset dhe të lahet
– Jastëk shtesë për fëmijën Peshon: 10.7 kg

SKU: A38659 Categories: , ,