Aparat për kafe + set filxhanave

30.98

SKU: TCM300S Categories: ,

Description

Aparati për kafe

Detajet teknike

Karkasë e xinguar dhe e lyer: Plastik + Metal
Ngjyra: E bardhe
Gjatesia e kabllit: 1 m
Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 26 × 18 × 14,5 cm
Dimensionet e paketimit(Gjer x Lart x Thell): 17 × 21 × 17 cm
Pesha neto: 0,7 kg
Pesha bruto e pajisjes: 0,8 kg
Fuqia e instaluar: 800 w
Kodi i artikullit: 362806
Kodi EAN: 3838942765322

Filxhanat
Set 6 copë
Marejali: porcelan
Dim: 275 x 180 x 70 mm