Krevat

59.95

SKU: A39007 Categories: ,

Description

karakteristika:
– Me rrota për lehtësimin e lëvizjes.
– Palosje e lehtë.
– Bashkangjitur: rreshtim dhe qese për transport.
– Përmasat: 120 x 60 cm.